“If the challenge exists, so must the solution!”

Wat als jouw organisatie een fusie of overname plant of meemaakt? Wat als jouw organisatie te maken heeft met grote of kleine veranderingsprocessen?
Hoe verzeker je dan jouw lange termijn doelstellingen? Hoe kan je jouw organisatie best voorbereiden op crisissituaties en hoe ga je om met ad-hoc veranderingen? Hoe krijg je medewerkers, andere leidinggevenden of partners mee in een nieuwe en uitdagende strategie?

We leven in een wereld die voortdurend en steeds sneller om aanpassing vraagt. Organisaties worden meer dan ooit geconfronteerd met de noodzaak om activiteiten af te stemmen op zowel externe als interne opportuniteiten en bedreigingen.

De rol van HR in crisissituaties en veranderingsprocessen is van essentieel belang om duurzame groei blijvend te ondersteunen. Een goed geoliede HR afdeling bewaakt in dergelijke situaties het menselijk kapitaal en de voortzetting van alle processen in de organisatie.

solution thinking

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN ?

Cowize kan hierbij jouw strategische partner worden. Wij zetten immers onze jarenlange ervaring “in-the-field” in en je kan ook rekenen op een no-nonsense, hands-on en ethische aanpak.

Hoe gaan wij tewerk?

Wij analyseren de huidige situatie, brengen alle relevante factoren in kaart en stellen een concreet actieplan voor met duidelijke deadlines. Daarbij houden wij rekening met de doelstellingen en het DNA van jouw organisatie. Bovendien kunnen wij ad-interim het vooropgestelde traject inleiden en finaliseren in functie van de opdracht.

If you change the way you look at things, the things you look at change.

ONS AANBOD

  • Change Management – advies en begeleiding bij change projecten

  • Crisis management – advies en begeleiding bij crisis situaties

  • Herstructurerings – en verbeterprojecten

  • Ad-interim management

LAATSTE NIEUWS