DE BOUWSTEEN VOOR PERSOONLIJKE EN PROFESSIONELE GROEI

Wist je dat het overgrote deel van onze communicatie spontaan en onbewust gebeurt? Communicatie beïnvloedt onze relatie en samenwerking met anderen. Wist je dat communicatie een rechtstreekse invloed uitoefent op de bedrijfsresultaten?

Want als je in je communicatie “de juiste taal” spreekt en je de connectie met anderen kan versterken, creëer je vertrouwen. Vertrouwen zorgt dan weer voor onderling respect en commitment.

Connection is the glue, the most essential ingredient of commitment. It is the foundational principle that holds all relationships.

1.235,- (ex BTW)

3 DAGEN *

(*) 2 dagen + 1 extra DEEP DIVE sessie op een later tijdstip.

Onze workshop “Resultaatgericht communiceren” is het vervolg op de basistraining “Persoonlijkheidstraining voor Professionals”.

Tijdens deze communicatie workshop gaan we aan de slag met praktijkgerichte cases. We maken een ‘deep-dive’ in deze materie door de verschillende patronen tussen de verschillende persoonlijkheidstypes duidelijk te maken.  Het is een workshop: naast een deeltje theorie, wordt er dus veel geoefend.

De “juiste taal spreken” bevordert je connectie MET je omgeving. En connectie bevordert het commitment VAN je omgeving.

Immers: communicatie – connectie – commitment!

VOOR WIE ?

Voor iedereen die de persoonlijkheidstraining gevolgd heeft en deze theorie wil omzetten in resultaatgerichte communicatie.

Voor iedereen die échte tips, tricks en tools wilt om de persoonlijke- en de organisatieresultaten een “boost” te geven.

“Communication, the human connection, is the key to personal and career success!”

WAAROM INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING ?

Om …

 • de impact van jouw communicatie op anderen positief te beïnvloeden.

 • gemakkelijker samen te werken en daarmee meer innerlijke rust te ervaren.

 • de kwaliteit van jouw werk en het werk van samenwerkingspartners te verbeteren.

 • meer connectie te creëren met anderen en jouw meerwaarde te vergroten.

 • sneller en (nog) succesvoller doelen te behalen.

 • individuele verlangens vlotter te kunnen communiceren en te manifesteren.

 • jouw kennis zo over te brengen op anderen zodat die de kwaliteit van producten/diensten ten goede komt.

 • de samenwerking in jouw team te versterken en om crisissituaties en/of moeilijke boodschappen effectiever te kaderen bij anderen.

 • om de leuke sfeer tussen collega’s en met andere partners te bewaren.

wave
KALENDER
COMMUNICATIE WORKSHOP
KALENDER
COMMUNICATIE WORKSHOP
 • Communicatie Workshop 28-29/04/2022

  Constructieve en resultaatgerichte communicatie
  Communicatieworkshop
  28-29/04/2022 + 19/05/2022
  09:00-17:00h
  Brasschaat (Antwerpen)
  Het persoonlijkheid-identificatie-model en de communicatiedriehoek geven je inzicht, kennis en knowhow in jezelf (jouw ‘compass’) en leert je op praktische wijze de connectie & communicatie met anderen te maken, herstellen en te versterken. Want wees nu eerlijk: how many people speak the same language even when they speak the same language?!

EMPOWER YOUR BUSINESS,
GET RESULTS.

contacteer ons

ONZE KLANTEN

AAN HET WOORD

Als je communicatie ECHT anders wilt benaderen… de zeer bruikbare tools pas ik elke dag toe, mét resultaat! Ik blijf rustiger en bereik meer.

Stijn Peeters, Operations Manager

Super leerrijke cursus over hoe te communiceren met de verschillende types van mensen. Zoveel bijgeleerd, een echte aanrader!

Berdien P. - Regio Manager

Inge is een gepassioneerde dame die haar boodschap op een ontwapenende en no-nonsense manier overbrengt. Ze enthousiasmeert en overtuigt. Met uit het leven gegrepen voorbeelden begrijp je snel hoe je de COWIZE-workshops en persoonlijke begeleiding kan toepassen binnen je privé- én werksituatie. Ik ben alvast gebeten!

Angélique, HR Manager

Eigenlijk zou iedereen deze manier van communiceren moeten leren. Want als je niet weet wie je zelf bent, wat jou drijfveren zijn en wat jou manier van communiceren is, hoe kan je dan verwachten dat anderen jou begrijpen?

Valerie D.W., Praktijkcoördinator , Dentius

Op zoek naar meer testimonials ?

klik hier

LAATSTE NIEUWS

bekijk alle nieuws