It’s about the best possible quality and the perfect fit.

Cowize is naast een people & organisation consultant, een trainingscentrum. Wij willen dat onze klanten d.m.v. training en opleiding maximale output realiseren, met minimale externe input. Doordat we de trainingen volledig personaliseren kunnen wij zeer doeltreffend werken in functie van de relevante noden, behoeften en wensen.

leiderschapstraining leadership training cowize

Naast onze open trainingen die zich richten op inzicht in en omgaan met diverse persoonlijkheden, resultaatgerichte communicatie, next level leadership en sales, werken wij ook trainingen of worskhops op maat uit. Dit betekent concreet dat onze focus verschuift naar de relevante issues of behoeften van onze klanten. Dit aanbod is zeer variabel en kan gaan van een volledige management track tot een teambuilding waarin een speleffect bv. centraal staat.

Onze doelgroep is hierbij zeer divers. We kunnen specifiek werken met teams, hele afdelingen, individuele medewerkers of op company niveau. Onze trainingen voor leidinggevenden krijgt heel goede kritiek. De spread is vanaf een startende leidinggevende tot zeer ervaren C-suit-level.

Voor deze gepersonaliseerde training vertrekken wij altijd vanuit een persoonlijk intake gesprek, waarbij wij de noden en/of doelen van jouw organisatie in kaart brengen. Van daaruit ontwerpen wij de opleiding of workshop conform het DNA van de organisatie. De locatie kan zowel in-company of extern gekozen worden.

Onze expertise in HR, Operations, Sales en Change wordt gekoppeld aan onze “field experience” en omgezet tot maatwerk. Daardoor hebben wij al verschillende klanten kunnen bijstaan in het uitzetten van hun operationele flow of het implementeren van change management binnen een afdeling of een volledige organisatie. Daartoe werken wij bv. een volledig communicatiemodel op maat uit, rekening houden met zowel human als target KPI’s. Ook onze leadership tracks worden volledig aangepast aan de lange termijn doelstellingen van de organisatie.

Enkele voorbeelden van trainingen op maat:

  • Teambuilding
  • Result driven communication

  • Onboarding

  • Functioning & evaluation

  • Get the right fit

Voor trainingen op maat geldt bij ons :  “the sky is the limit”.

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Maatwerk

  • Focus op specifieke noden, behoeften of knelpunten.

  • Rekening houdend met het specifieke organisatie-DNA.

  • Wij bieden kwaliteitsgarantie door theoretische inzichten te linken aan praktische en de soms uiterst complexe dagelijkse realiteit.

Onze modus operandi

1

Intake

We gaan zo van start met een gerichte “intake” zodat we elkaar leren kennen en zodat we samen de doelstellingen kunnen bepalen aan de hand van bestaande uitdagingen of wensen/behoeften.

2

Design

Na het intake gesprek maken wij een gepersonaliseerde training conform de employer branding strategie en het company DNA. De trainighsdata en de locatie worden vastgelegd. Onze standaard locatie is Hotel Van der Valk te Brasschaat. Er kan uiteraard ook gekozen worden voor een in-company training.

3

Take-Off

4

Briefing

Wanneer het programma afgerond is, zal er een feedbackmoment plaatsvinden. Er wordt samen onderzocht of een intervisie wenselijk is en/of welke topics er extra aandacht verdienen.

EMPOWER YOUR BUSINESS,
GET RESULTS.