Efficiënte communicatie en leiderschap gaan hand in hand.

Een goed, authentiek leider word je niet in één dag.

Authentiek leiderschap vraagt naast ervaring ook inzicht, zelfbewustzijn, een open geest en een ontvankelijke spirit.

Versterk je leiderschap door je omgeving anders te benaderen. Zet sterker in op je menselijk kapitaal. Mensen zijn immers in staat een organisatie te maken of breken.

De Cowize “Leiderschapstraining” geeft de managers en leiders van vandaag, vernieuwde en direct toepasbare inzichten in authentiek leiderschap.

Wil jij je leiderschap naar een (nog) hoger niveau tillen? Word jij de “leider van morgen”, die de vele uitdagingen van leiderschap anders benadert en zo automatisch meer commitment creëert bij je medewerkers?

leiderschapstraining leadership training cowize
KMO-Portefeuille

2.250,- (ex BTW)

4 DAGEN *

* 4 dagen

NIEUWE INHOUD

Bij Cowize weten we dat de dynamiek tussen mensen en resultaten een krachtige, maar ook uitdagende combinatie is. Ieder team is anders, iedere leidinggevende is anders. Commitment creëren tussen andersgezinden – zelfs tussen gelijkgezinden die eens een mindere periode hebben – vergt kennis en doorzettingsvermogen. Er zijn veel wegen die naar Rome leiden. De vraag is welke weg jou op de meest efficiënte en snelste manier naar je eindresultaat brengt, mét aandacht voor een ethische aanpak?

In deze training combineren wij theorie en praktijkoefeningen, die nauw aansluiten bij de dagelijkse realiteit op de werkvloer. Immers: veel oefeningen worden gebaseerd op cases uit jouw realiteit. Opnieuw een unieke combi tussen ons communicatiemodel en ervaring uit “the field”.

Na de Persoonlijkheidstraining voor Professionals en de workshop Resultaatgericht Communiceren, richt deze training zich op algemene en specifieke uitdagingen van het leiding geven”: leiderschap en het belang van human capital, groeifases en de rol van de leidinggevende, teamfases en hoe je dit als leidinggevende pro actief kan benaderen, organisatie strategie en leiderschap en last but not least … persoonlijk en authentiek leiderschap!

“Leaders become great not because of their power, but because of their ability to empower others.”

VOOR WIE HEEFT DEZE TRAINING EEN MEERWAARDE ?

 • Voor zaakvoerders en leidinggevenden

 • Voor leidinggevende in wording

 • Voor professionals die hun persoonlijk leiderschap willen versterken

 • Voor zelfstandigen

WAAROM INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING

Na deze training …

 • wordt jouw impact als leider groter.

 • creëer je met meer gemak een harmonieuze samenwerking in teams.

 • kan je de kwaliteiten en competenties van teamleden optimaliseren.

 • versterk jij de onderlinge connectie binnen teams.

 • kan je meer efficiëntie in de werkwijze en excellentie in resultaten creëren.

 • kun je inspelen op unieke drijfveren en specifieke kwaliteiten van teamleden.

 • zet jij jouw expertise in om je team te versterken.

 • ben jij meer voorbereid op mogelijke teamproblemen en risico’s in leiderschap.

 • Ben jij in staat een positieve werksfeer en nieuwe kansen te creëren.

wave
KALENDER
LEIDERSCHAPSTRAINING
KALENDER
LEIDERSCHAPSTRAINING
 • CoRe Leadership 30-09

  Leadership
  Leiderschapstraining
  30/09/2024 + 01/10/2024 + 10-11/10/2024
  09:30-17:(30)h
  Brasschaat (Antwerpen)
  Onze leiderschapstraining geeft de leiders van vandaag en morgen praktische, vernieuwende en direct toepasbare inzichten voor authentiek leiderschap! Versterk jouw bewustzijn en communicatie skills als leider en weet waartoe je in staat bent, hoe je positieve relaties opbouwt met medewerkers en ze inspireert en motiveert. Immers: “The art of communication is the language of leadership.”

EMPOWER YOUR BUSINESS,
GET RESULTS.

ONZE KLANTEN

AAN HET WOORD

Inge van Cowize ontrafelt de verschillen tussen managers en leiders, en waarom ze elkaar nodig hebben. Je krijgt een heldere overview van wat belangrijk is om de juiste koers te varen, een overzicht waarmee je morgen al aan de slag kan

Bart Wils, Lastek België en Nederland

Inge heeft Dentius al verscheidene keren bijgestaan in de coaching van zowel onze teams als individuele medewerkers. Door haar vraagstelling slaagt zij erin zelfinzicht te stimuleren, raakpunten te identificeren en te waarschuwen voor mogelijke valkuilen. Telkens staan we versteld hoe ze sluimerende conflicten bespreekbaar maakt en alle partijen stimuleert om tot een beter resultaat te komen.

Pieter Lathouwers, CEO , Dentius

Inge doorzag hoe ik als leidinggevende functioneer en wat mijn zwakke punten waren. Zij gaf mij het inzicht dat niet iedereen dezelfde verwachtingen en motivatie heeft, dat ik communicatie anders kon aanpakken. De bewijzen zijn er. Je kan nog zo goed zijn in people management, ik raad aan om toch de juiste coaching op maat te krijgen. Inge’s skills én ervaringen bieden alles om je te doen groeien in leiderschap.

Klaartje Geerinck, Team Leader, Dentius

The way Inge De Pauw assisted to set up our European branch was very impressive. Interference and guidance was never necessary. The assignment was given, the results followed. Especially the use of her Enneagram model turned us around. This is a “must-have” tool in any set-up of human resources related activity.

I.C. CEO , STES International

Door de COWIZE workshop heb ik meer inzicht gekregen in mijn verschillende medewerkers en door de tips en tools ga ik er nu ook anders mee om, waardoor ik meer gedaan krijg.

Martine VV, Zaakvoerder , Belisol

Op zoek naar meer testimonials ?

LAATSTE NIEUWS

Transformeer je Soft HR-Processen van arbeidsintensief naar geautomatiseerde eenvoud!

“Cowisoft, the key to unlock the full potential of your teams through smart
automation and tailored solutions.”