The art of becoming knowable, likable and trustable.

Employer branding is cruciaal in het aantrekken, betrekken en behouden van toptalent in een competitieve arbeidsmarkt. Bij Cowize begrijpen we de kracht van een sterk werkgeversmerk en bieden we op maat gemaakte oplossingen om uw bedrijf te positioneren als een werkplek van keuze.

leiderschapstraining leadership training cowize

Waarom investeren in Employer Branding?

  • Aantrekken van Talent: een sterk ‘organisatie-merk’ trekt mensen aan die passen bij uw bedrijfscultuur en -waarden, waardoor je de gepaste instroom krijgt.
  • Retentie van waardevolle medewerkers: de creatie van een positieve werkomgeving en het integreren van persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden verhogen de retentie én verlagen het verloop van DIE werknemers die jij niet wilt laten gaan!

  • Aantrekkelijke uitstraling: een positief imago als werkgever (cultuur, gebouwen, sfeer,…) zorgt voor een positieve uitstraling van jouw bedrijf waardoor kandidaten sneller jouw organisatie zullen kiezen.

  • Verhoogde Productiviteit: last but not least …. Committed people empower your business!

Cowize biedt een scala aan diensten, waaronder employer branding strategieën, interne communicatieprogramma’s, initiatieven voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers e.a. Dit alles om de aantrekkelijkheid van uw organisatie voor (toekomstige) werknemers of andere stakeholders te versterken.

Benieuwd hoe ook jij jouw talent doelstellingen kan bereiken?
Zouden wij ook zijn! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info!

EMPOWER YOUR BUSINESS,
GET RESULTS.