Ontdek de drijfveren achter het gedrag van jezelf en van jouw collega’s

Ieder persoon is anders door een unieke samenstelling van ervaringen, overtuigingen, kennis, thema’s en gedragingen. Dit maakt werken met mensen zo uitdagend en complex.

Veel bedrijfspsychologische modellen typeren mensen aan de hand van gedrag. Een goede basis, maar om duurzame ontwikkeling te creëren in organisaties en hun mensen is een grondiger inzicht nodig: inzicht in de onderliggende drijfveren. Wat drijft, motiveert en mobiliseert iemand nu écht?

In de Persoonlijkheidstraining voor Professionals leer je je eigen intrinsieke drijfveren ontdekken (dikwijls zijn we ons er niet eens van bewust!). Ook andere persoonlijkheidsaspecten komen diepgaander aan bod. Cowize combineert hierbij de inzichten van CoRe (*) met ervaring uit “the field”. Deze combi maakt onze training en onze aanpak uniek!

De theorie biedt je heldere en toepasbare inzichten. De persoonlijkheidstraining vormt de essentiële basis naar een meer gerichte en constructieve communicatie en samenwerking, wat op zich weer leidt naar (nog) succesvollere resultaten.

795,- (ex BTW)

2 DAGEN *

VERNIEUWD

* 2 dagen

VOOR WIE ?

Voor iedereen die inzicht en kennis wil verwerven in de persoonlijkheid van zichzelf en/of anderen en vanuit de theorie bruikbare handvaten wil krijgen om beter of anders om te gaan met zijn/haar omgeving.

Wat komt aan bod? Persoonlijke drijfveren, talenten en motivatie maar ook angsten, blinde vlekken en valkuilen.

Self-knowledge is the beginning of self-improvement!

IEDEREEN DIE IN CONTACT KOMT MET CORE IS NOOIT MEER DEZELFDE!

meer info
meer info

WAAROM INSCHRIJVEN VOOR DEZE TRAINING ?

Wanneer je …

 • op zoek bent naar praktische houvast om vanuit jouw eigen kracht (nog) meer impact te hebben op jouw privé – of werkomgeving.

 • streeft naar harmonieuze relaties en een aangename samenwerking met jouw omgeving.

 • op een gestructureerde manier inzicht wil vergaren om de kwaliteit van jouw werk en je leven te verbeteren.

 • de connectie wil versterken met samenwerkingspartners.

 • op efficiënte en succesvolle wijze doelen wilt behalen.

 • op zoek bent naar meer zingeving in jouw werk en je passie wilt (her)vinden.

 • grondige kennis wil hebben om jouw expertise (nog) beter in te zetten in een professionele context.

 • een helder kader zoekt om problemen in werkprocessen en relaties op te lossen en een betere samenwerking wilt creëren binnen en tussen teams.

 • het werkplezier wil optimaliseren en positieve en creatieve werksfeer wil creëren.

wave
KALENDER
PERSOONLIJKHEIDSTRAINING
KALENDER
PERSOONLIJKHEIDSTRAINING
 • Co³Re Fundamentals 17/09

  Fundamentals
  Persoonlijkheidstraining
  17/09/2024 + 04/10/2024
  09:30-17:(30)h
  Brasschaat (Antwerpen)
  Met deze training open je een onmisbare bron van kennis over jezelf en inzicht in je omgeving. Je krijgt inzicht in drijfveren, kernwaarden, aversies, motivatoren, conflictbenadering en andere relevante persoonlijkheidsaspecten die het fundament vormen van wat we waarnemen en percipiëren. Je stelt jezelf in staat om nieuw gedrag te integreren en een transformatieproces in gang te zetten. Gegarandeerd een pad naar meer “mildheid”, begrip en impact op jouw functioneren en het succes in relaties met anderen.
CORE
Dé tool om je business te versterken, teams te connecteren en resultaten te optimaliseren!

CoRe-System * ?

Wat is jouw ‘CoRe’? Iedereen is vertrouwd met de term ‘core business’. De ‘core’ is het hart van de firma, daar waar alles rond draait, het ‘WHY?’! Wij vertrekken vanuit onze jarenlange ervaring in de field. Die heeft ons geleerd dat resultaatgericht werken begint bij de juiste communicatie. Sta eens stil bij de vraag “Hoeveel mensen spreken eigenlijk (nog) dezelfde taal, ook als spreken ze eenzelfde taal?” … DIT is onze ‘CoRe’: ervoor zorgen dat communicatie simpel én resultaatgericht is!

Communication – Connection – Commitment – Result : DAAR staan wij voor ! CoRe dus.

Wij ontwikkelden CoRe: een systeem waar de focus ligt op triggers en drijfveren. Ons gedrag wordt immers bepaald door wat ons drijft, waardoor wij getriggerd worden.Door inzicht te krijgen in onze drijfveren worden we authentieker en wordt onze kijk op de buitenwereld milder.
Daardoor wordt communiceren en dus samenwerken makkelijker.

Wij gaan er prat op dat we niemand ‘in kotjes’ steken. Niets zo veranderlijk als de mens! Laat je niet misleiden doordat CoRe Enneagram-based is (1)! CoRe is doorspekt met de deskundigheid en de ervaring van verschillende experts waardoor CoRe uniek is. CoRe toont de goede intenties achter elk gedrag en beantwoordt het waarom; we gaan veel verder dan zichtbaar gedrag. Geen kotjeswerk bij ons! Wel focus op talenten en groeipotentieel van elk individu.

“Talent hits a target no one else can hit”.

(1) Het Enneagram is een van de meest onderzochte en complexe modellen in de psychoanalyse. Het bevat zowel inzichten over opvattingen, gedragingen, gevoelens, basisangsten als drijfveren, waarmee inzicht voor duurzame groei en ontwikkeling gecreëerd kan worden binnen organisaties en mensen.

EMPOWER YOUR BUSINESS,
GET RESULTS.

ONZE KLANTEN

AAN HET WOORD

Door het Enneagram heb ik de 9 verschillende persoonlijkheidstypes leren kennen, een zeer boeiende materie. Vooral na de opleiding werd me duidelijk hoe verschillend mensen kunnen reageren op eenzelfde situatie. Daardoor kan ik vandaag in mijn werksituatie bepaalde reacties van collega’s en directie in een andere context plaatsen. Het geeft me een beter gevoel en stelt mij instaat staat bepaalde beslissingen te relativeren.

Nicole DV – Account Manager

Zeer interessante materie – verrijkend!

Jeroen DS

Goed voor iedereen die zijn communicatie wil verbeteren.

Wim VP

Ik heb meer inzicht gekregen in mijn verschillende medewerkers en door de tips ga ik er nu ook anders mee om, waardoor ik meer gedaan krijg.

Martine VV

Zeer interessante materie – ongelooflijk hoeveel inzichten dit biedt! En meteen inzetbaar – top! Ik kijk uit naar het vervolg!

Matthias B

Ik durf meer: durf sneller confrontatiegesprekken aangaan met anderen, wat mij meer resultaten oplevert in mijn job.

San D

Duidelijke voorbeelden die je inzichten verscherpen – Eye opener en krachtige tool voor het sturen van mijn team.

Hans DB

The way COWIZE assisted to set up our European branch was very impressive. Interference and guidance was never necessary. The assignment was given, the results followed. Especially the use of her Enneagram model turned us around. This is a “must-have” tool in any set-up of human resources related activity.

I.C. CEO , STES International

Op zoek naar meer testimonials ?

LAATSTE NIEUWS

Transformeer je Soft HR-Processen van arbeidsintensief naar geautomatiseerde eenvoud!

“Cowisoft, the key to unlock the full potential of your teams through smart
automation and tailored solutions.”