GETUIGENISSEN VAN KLANTEN

Tevreden klanten .. de beste publiciteit

Bekijk hier wat onze klanten van ons denken, hoe ze het ervaren hebben om met COWIZE samen te werken en hoe het hen geholpen heeft, als persoon en/of in hun bedrijf.

“Inge is een gepassioneerde dame die haar boodschap op een ontwapenende en no-nonsense manier overbrengt. Ze enthousiasmeert en overtuigt. Met uit het leven gegrepen voorbeelden begrijp je snel hoe je de COWIZE-workshops en persoonlijke begeleiding kan toepassen binnen je privé- én werksituatie. Ik ben alvast gebeten!”

Angélique C.

“Zeer interessante materie – verrijkend!”

Jeroen DS

“Duidelijke voorbeelden die je inzichten verscherpen – Eye opener en krachtige tool voor het sturen van mijn team.”

Hans DB

“Ik durf meer: durf sneller confrontatiegesprekken aangaan met anderen, wat mij meer resultaten oplevert in mijn job.”

San D

“Veel informatie – diepe inzichten – gebruik deze tool voor communicatie met mijn partner en baas … Ik bereik nu meer!”

Muriel DP

FEEDBACK OVER ONZE TRAININGEN EN WORKSHOPS

Neem gerust eens een kijkje

Inge heeft Dentius al verscheidene keren bijgestaan in de coaching van zowel onze teams als individuele medewerkers. Door haar vraagstelling slaagt zij erin zelfinzicht te stimuleren, raakpunten te identificeren en te waarschuwen voor mogelijke valkuilen. Telkens staan we versteld hoe ze sluimerende conflicten bespreekbaar maakt en alle partijen stimuleert om tot een beter resultaat te komen.

Pieter Lathouwers, CEO, Dentius
Door de COWIZE workshop heb ik meer inzicht gekregen in mijn verschillende medewerkers en door de tips en tools ga ik er nu ook anders mee om, waardoor ik meer gedaan krijg.
Martine VV, Zaakvoerder, Belisol
Na de opleiding werd me duidelijk hoe verschillend mensen kunnen reageren op eenzelfde situatie. Daardoor kan ik vandaag in mijn werksituatie bepaalde reacties van collega’s en directie in een andere context plaatsen. Het geeft me een beter gevoel en stelt mij instaat staat bepaalde beslissingen te relativeren.
Nicole D, Accountmanager, Standaard
Zeer interessante materie – ongelooflijk hoeveel inzichten dit biedt! En meteen inzetbaar – top! Ik kijk uit naar het vervolg!
Matthias B, Grünenthal
Ik heb mijn team nu mee en bereik veel meer! Dankzij Inge sta ik anders in het leven, zowel professioneel als privé
Klaartje G, Dentius
Duidelijke voorbeelden die je inzichten verscherpen – Eye opener en krachtige tool voor het sturen van mijn team.
Hans DB, T.P.D.B. BVBA
Als zaakvoerder ben ik door de samenwerking met Cowize enerzijds zelf enorm gegroeid in mijn communicatie, zowel intern als extern. Anderzijds heeft hun consultancy en begeleiding ons volledige communicatiesysteem enorm vooruit geholpen. Deze manier van communiceren is echt een enorme aanrader!
Chris Peeters – Zaakvoerder, FT Solutions
Ik geloof niet in methodes of modellen. Na de eerste training was ik echter gebeten door het unieke concept van Cowize. Ik heb ondertussen het volledige pakket gevolgd en heb effectief veel nieuwe inzichten gekregen m.b.t. de omgang met anderen. Ik zag mijzelf anders dan dat anderen mij ervaren! Wat een confrontatie! Achteraf moet ik dus echt toegeven dat deze trainingen ervoor gezorgd hebben dat ik mensen nu anders benader, waardoor ik overal meer bereik! Perfect, toch ?
Lore De Tollenaere – advocate aan de balie

Ben je op zoek naar een specifieke referentie of heb je vragen over een van deze getuigenissen?