Cowize “Coach The Coach” Training – Bouwen aan sterkere teams!

Het coachen van coaches hoort thuis in het continue ontwikkelingsproces van moderne leiders. Geen tijd? Bullshit! Tijd maken om jezelf verder te blijven ontwikkelen is nooit a waste of time!

Waarom? Omdat leiderschap niet alleen gaat over optimaal inzetten van mankracht maar ook over het versterken van de skills van diegenen die anderen begeleiden.

Vandaag vereist goed leiderschap ook sterke coaching skills.

Het concept van ‘coach the coach training’ gaat veel verder dan tips geven aan coaches (elke leidinggevende dus 😉). Het gaat erom hun vaardigheden aan te scherpen, hen te inspireren met nieuwe inzichten zodat zij op hun beurt ook anderen optimaal kunnen begeleiden.

Dit is veelomvattend. Denk maar aan het aanscherpen van empathie, stimuleren van reflectie, benaderen van een conflict- of probleemsituatie zonder oordeel en het bevorderen van een groeigerichte mindset.

Bij Cowize geloven wij zeer sterk in de kracht van coach the coach (coach de leidinggevende dus 😉).
Wij maken werkgroepen en trainingen die leidinggevenden in staat stellen om het volle potentieel van hun medewerkers te ontplooien op een coachende manier.

Bij Cowize niets geen geitenwollensokken aanpak! Verwacht eerder een no-nonsense boots-on-the-ground gebeuren met directe impact!

Gelijk heb je als je meer wilt weten over ons unieke concept ‘coach the coach’ en hoe dit ook jouw organisatie kan versterken!

Let us be your co-pilot in building a sucessful culture of continuous growth and development!

Jouw Cowize-team

LAATSTE NIEUWS

vorige bericht