Bekijk in deze video’s wat onze klanten vinden van Inge als CONSULTANT!

Bekijk in deze video’s wat voor onze klanten de MEERWAARDE is van een opleiding bij COWIZE.

Bekijk hier onze getuigenissen rond COMMUNICATION

Toen er mij gevraagd werd of ik wilde deelnemen aan deze communicatietraining was ik heel sceptisch. Vanuit mijn vorige job had ik al verschillende communicatietrainingen gevolgd en dit had mij nooit een goed resultaat geleverd. Toch triggerde Inge iets in mij waardoor ik mijn eerdere afkeer overboord gooide en dit wel wilde ‘proberen’.

Het verbaasde mij dat ik een enorme spiegel voorgehouden kreeg. Want als je niet weet wie je zelf bent, wat je allergieën zijn en hoe jouw vorm van communiceren is, kan je nooit met een ander persoon de communicatie aangaan. Mijn ogen zijn open gegaan, ik ben geconfronteerd met mijzelf en hoe anderen mij zien en ervaren.

Dit proces kan ik gaan gebruiken in communicatie naar mijn team toe. Als mijn team voelt dat ik ze versta, ik ze waardeer en dat ik ze daadwerkelijk zie staan vanuit hun type, dan kan ik hierdoor een evaluatie aanwakkeren en onderhouden, in plaats vanuit vanuit mijn eigen referentiekader dingen door te drukken. Eigenlijk zou iedereen deze manier van communiceren moeten leren. Want als je niet weet wie je zelf bent, wat jou drijfveren zijn en wat jou manier van communiceren is, hoe kan je dan verwachten dat anderen jou begrijpen?

Valerie D.W., Praktijkcoördinator Dentius

Inge is een gepassioneerde dame die haar boodschap op een ontwapenende en no-nonsense manier overbrengt. Ze enthousiasmeert en overtuigt. Met uit het leven gegrepen voorbeelden begrijp je snel hoe je de COWIZE-workshops en persoonlijke begeleiding kan toepassen binnen je privé- én werksituatie. Ik ben alvast gebeten!

Angélique, 51 jaar, HR Manager

Bekijk hier onze getuigenissen rond LEADERSHIP

Inge heeft Dentius al verscheidene keren bijgestaan in de coaching van zowel onze teams als individuele medewerkers. Door haar vraagstelling slaagt zij erin zelfinzicht te stimuleren, raakpunten te identificeren en te waarschuwen voor mogelijke valkuilen. Telkens staan we versteld hoe ze sluimerende conflicten bespreekbaar maakt en alle partijen stimuleert om tot een beter resultaat te komen.

Pieter Lathouwers, CEO Dentius

Inge doorzag hoe ik als leidinggevende functioneer en wat mijn zwakke punten waren. Zij gaf mij het inzicht dat niet iedereen dezelfde verwachtingen en motivatie heeft, dat ik communicatie anders kon aanpakken. De bewijzen zijn er. Je kan nog zo goed zijn in people management, ik raad aan om toch de juiste coaching op maat te krijgen. Inge’s skills én ervaringen bieden alles om je te doen groeien in leiderschap.

Klaartje Geerinck, Team Leader bij Dentius

The way Inge De Pauw assisted to set up our European branch was very impressive. Interference and guidance was never necessary. The assignment was given, the results followed. Especially the use of her Enneagram model turned us around. This is a “must-have” tool in any set-up of human resources related activity.

I.C. CEO STES International

Door de COWIZE workshop heb ik meer inzicht gekregen in mijn verschillende medewerkers en door de tips en tools ga ik er nu ook anders mee om, waardoor ik meer gedaan krijg.

Martine VV, Zaakvoerder Belisol

Bekijk hier onze getuigenissen rond TEAM MAPPING

Inge is een gepassioneerde dame die haar boodschap op een ontwapenende en no-nonsense manier overbrengt. Ze enthousiasmeert en overtuigt. Met uit het leven gegrepen voorbeelden begrijp je snel hoe je de COWIZE-workshops en persoonlijke begeleiding kan toepassen binnen je privé- én werksituatie. Ik ben alvast gebeten!

Angélique, 51 jaar, HR Manager

Aangestoken door haar enthousiasme en no-nonsense, professionele uitstraling liet ik Inge binnen mijn bedrijf een “Team Mapping” doen. Deze oefening heeft mij de ogen geopend en mij daarbij inzicht gegeven dat sommige medewerkers, ondanks alle inspanningen van iedereen, gewoon niet in mijn bedrijf pasten. We hebben afscheid genomen van een paar mensen en nieuwe mensen aangeworven. Mijn team heeft nog nooit zo consistent samengehangen. Het is een plezier om een dergelijk team te leiden! Ik haal opnieuw energie uit mijn werk als leidinggevende en sta weer open voor nieuwe uitdagingen. Dit dankzij de onvermoeibare inzet en de ondersteuning van mijn businesscoach. Een welgemeende dankjewel, Inge!

N., Antwerpen

Voordat we in contact kwamen met Inge hadden we 5 medewerkers aangetrokken, waarvan geen enkele is gebleven, om uiteenlopende redenen. Inge heeft toen via een “team mapping” op basis van het Enneagram enkele concrete aanbevelingen gedaan. Zo wisten wij welke persoonlijkheden juist wel of niet in ons team zouden passen. De drie medewerkers die nadien zijn aangeworven, rekening houdend met haar aanbevelingen, functioneren nog steeds perfect binnen de groep. Ik beschouw het Enneagram als één van de krachtigste HR-tools die ik ken.

H.D.B., Zaakvoerder T.P.D.B. BVBA

Bekijk hier onze getuigenissen rond INDIVIDUAL COACHING

Sinds Inge mij coacht is mijn onzekerheid serieus verminderd. Ze brengt mij naar een hoger niveau door de kracht uit mijzelf te halen. Ik had altijd schrik om iets fout of niet goed genoeg te doen en kon geen ‘nee’ zeggen. Ik voel mij nu zekerder, durf meer doen en zeggen. Ze heeft mij sterker gemaakt en ik blijf haar eeuwig dankbaar hiervoor.

Anne Kleynjans

Hey Inge, Ik ben nu 3 weken gescheiden en woon alleen . Om de week heb ik de kids. Ben enorm blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Je hebt mij doen nadenken over heel veel dingen in het leven. Some time you win, some time you lose. Mijn gedachten ordenen is niet gemakkelijk, maar dan denk ik steeds aan mijn laatste sessie met jou. Dan krijg ik terug rust in mijn hoofd en in mijn leven. Ik ben je enorm dankbaar dat je tijd hebt gemaakt om naar mij te luisteren, dat jij mij goede raad gegeven hebt en mij geleerd hebt hoe ik met mijzelf kan omgaan. Ik ben er ondertussen van overtuigd dat dit me alleen sterker maakt in wie ik ben. 

Mark, Antwerpen

Bekijk hier onze getuigenissen rond ENNEAGRAM

Door het Enneagram heb ik de 9 verschillende persoonlijkheidstypes leren kennen, een zeer boeiende materie. Vooral na de opleiding werd me duidelijk hoe verschillend mensen kunnen reageren op eenzelfde situatie. Daardoor kan ik vandaag in mijn werksituatie bepaalde reacties van collega’s en directie in een andere context plaatsen. Het geeft me een beter gevoel en stelt mij instaat staat bepaalde beslissingen te relativeren.

Nicole DV – Account Manager – St Niklaas

Vaak kan je moeilijk communiceren met elkaar, wat voor spanningen zorgt. Wij vonden het hoog tijd om daar verandering in te brengen. Samen met mijn man heb ik de Enneagram-workshop gevolgd. We leerden hoe een “ander type” persoon in elkaar zit en waarom hij of zij zo reageert op een bepaalde situatie, opmerking of gebeurtenis. Doordat je de “verschillende types” leert kennen, ga je de reacties van andere mensen én van jezelf beter begrijpen en kun je ze beter “plaatsen”. Deze training is zeker ook goed voor bedrijven. Want ook daar krijg je te maken met de “verschillende types” waar je, dag in dag uit, mee moet samenwerken en communiceren. Het heeft ons beiden zeker al geholpen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Sabine en Robert, Antwerpen

The way Inge De Pauw assisted to set up our European branch was very impressive. Interference and guidance was never necessary. The assignment was given, the results followed. Especially the use of her Enneagram model turned us around. This is a “must-have” tool in any set-up of human resources related activity.

I.C. CEO STES International