“Training is the passport to the future, for tomorrow belongs to those who prepare for it today”

Elke bestaande training uit ons trainingsaanbod kunnen wij ook on-site geven, op locatie bij de klant of gekozen door de klant.

Onze on-site trainingen vertrekken bovendien vanuit een persoonlijk intake gesprek, waarbij wij de behoeften van jouw organisatie in kaart brengen en van daaruit ons bestaand programma kunnen aanpassen aan het DNA van jouw bedrijf, rekening houdend met de specifieke organisatiedoelstellingen.

Onze expertise in HR en Operations worden gekoppeld aan onze ervaring uit ‘the field” en omgezet tot maatwerk. Vanuit deze aanpak hebben wij al verschillende klanten kunnen ondersteunen bij het uitzetten van hun operationele flow, bij het implementeren van change management, door hun communicatiemodel op maat uit te werken en leadership tracks aan te passen aan hun organisatiebehoeften.

training on site - training op locatie

WAT KAN JE VAN COWIZE VERWACHTEN ?

Om de inhoud en het accent van de training te bepalen bekijken we samen met jou naar de kern van jullie behoeften en noden. Trainingen op maat kunnen gegeven worden op locatie of indien gewenst, bij jullie op kantoor. De intensiteit van de training wordt opgedreven door rollenspelen en zeer veel interactie in functie van situaties waarmee je in jouw organisatie dagelijks wordt geconfronteerd.  Kortom: hier komen specifieke uitdagingen aan bod en deze worden dan ook samen behandeld.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend.

LAATSTE NIEUWS